Speltips: Luleå - Frölunda

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2020-01-14 18:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2.09
Tips: 1
Dags för match nummer två i mötet mellan Luleå och Frölunda i Champions Hockey League där det ska avgöras vilket lag av dessa två giganter som ska gå hela vägen till final! Jag tycker det är solklar fördel för Luleå nu och kommer således att spela hemmalaget. Oddset på en Luleå-seger är i skrivande stund 2.09 gånger pengarna hos Nordicbet. Det spelet tar vi med en flatinsats.

Luleå kommer till denna matchen med ett mycket fint självförtroende. Segrar i sex av sina sju senaste matcher, serieledning och ena foten inne i CHL-finalen 2019/2020. Luleå vann ju med 3-2 borta mot Frölunda i den senaste CHL-matchen och har nu ett mycket fint läge att avancera till final i CHL. Inom hockeyn är det inga bortamål eller så som räknas som i fotbollen. Vinner Frölunda med uddamålet så kommer matchen att gå till förlängning oavsett resultat. Jag tycker att Luleå för det första är klart bättre än vad Frölunda är för stunden och dessutom så har vi en mycket fin livlina om spelet skulle se dåligt ut i slutet av matchen. Skulle det stå exempelvis 2-2 med någon minut kvar så kommer givetvis Frölunda ta ut målvakten och det kommer ge oss ett mycket fint läge att få in segerpucken.

Frölunda kommer till denna matchen med ett mycket svagt självförtroende. Frölunda har fyra raka matcher som man förlorat under ordinarie tid. Senast Frölunda hade en fyra matchers lång förlustsvit var i november 2017 så det är verkligen inte vanligt att Frölunda förlorat såhär många matcher i rad. Nej det ser verkligen inte bra ut för Frölunda just nu och jag har lite svårt att tro att man orkar resa sig så mycket att man orkar bortaslå Luleå, dock vet man med Frölunda att i just CHL så är man makalöst skickliga på att slingra sig ur jobbiga lägen, men jag tror inte dem klarar det denna gång. Dessutom är risken stor att Frölunda får klara sig utan Simon Hjalmarsson, Patrik Carlsson och Jacob Peterson i matchen mot Luleå då dem har varit sjuka. Detta tar Luleå!

Match: Luleå - Frölunda
Spel: Luleå
Odds: 2.09
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet
Spelstopp: 18.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Luleå - Frölunda
Spela på Speltips Luleå - Frölunda
SHL-Grinder - 14 Januari 2020 - 08:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  WBA - Stoke City
Fotboll - The Championship - 1
1.91
21:00  Colorado - Detroit
Ishockey - NHL - 1 hcp -1,5
1.89
21:15  Chelsea - Arsenal
Fotboll - Premier League - 1
1.76
  Rekatochklart Poolspel
20:00  Topptipset Tips Måndag 20/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming