Speltips: Luleå - Växjö

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-03-22 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 3.10
Tips: 2
Det är dags för det RIKTIGA slutspelet gott folk, kvartsfinalerna är här! Den matchen jag kommer fokusera på inför fredagens fighter är Luleå - Växjö där jag tycker att bortalagets odds är lite väl högt. Växjö till 3.10 känns som ett fint spel hos Betsson, Nordicbet eller Betsafe och det spelar vi i vanlig ordning med en flatinsats.

Luleå gjorde en makalöst fin grundserie, laget slutade på en "snöplig" andraplats efter att ha haft ledningen i serien mestadels av tiden. Luleå för ändå givetvis vara oerhört nöjda med denna andraplats då nästan alla trodde att Luleå skulle hamna betydligt längre ner i tabellen. Nu är dock Luleå framme i slutspelet och man fick värsta tänkbara lag att möta i kvartsfinalen, nämligen Växjö.

Växjö är det överlägset svåraste motståndet som Luleå kunde stöta på i kvarten om någon skulle fråga mig. Växjö har varit ett oerhört starkt lag i många år nu och har bland annat vunnit två SM-guld de fyra senaste åren. Trots detta hamnade Växjö väldigt långt ner i tabellen denna säsongen, det blev inte bättre än en sjundeplacering i tabellen. Men som alla vet, det är i slutspelet ALLT avgörs, ingen kommer bry sig om vilket lag som kom längst i grundserien, det är slutspelet som betyder något.

Växjö mötte Örebro i åttondelsfinalen som man städade av med 2-0 i matcher, tämligen väntat. Jag anser att det är en stor fördel för Växjö som har två matcher i benen inför denna match. Växjö har kommit in i slutspelet och vet vad det innebär, samtidigt som Luleå ska rakt in i hetluften efter att inte ha spelat på en dryg vecka.

All press ligger på Luleå inför denna matchen eftersom man varit starkare än Växjö denna säsong, även detta tror jag verkligen kan bli en bidragande orsak till att Luleå kommer få det tufft i den första kvartsfinalen att få till det spelet som man vill ha och som man visat upp under hela säsongen.

En annan positiv anledning till att jag tror Växjö har en bra chans under fredagen är som sagt att Luleå nog fortfarande är lite besvikna att man "bara" hamnade på andra plats i serien. Växjö däremot har bara positiva tankar från den senaste tiden efter deras två segrar mot Örebro. Dessutom går man in med inställningen att man har allt att vinna i denna matchen då Luleå är rätt klara favoriter.

Jag tycker att 3.10 är lite väl bra betalt på Växjö inför denna fight och spelar således Växjö att vinna under ordinarie tid hos Betsson mm.

Match: Luleå - Växjö
Spel: Växjö
Odds: 3.10
Insats. Flat
Bolag: Betsson, Nordicbet, Betsafe
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Luleå - Växjö
Spela på Speltips Luleå - Växjö
SHL-Grinder - 21 Mars 2019 - 23:12
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:00  Topptipset mån 17/6 144 kr kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming