Matchserien vänder upp till Luleå där sjätte mötet ska avgöras mot Växjö. Lyckas Luleå störa ännu en gång? Eller visar Växjö att man är för bra?

Luleå lyckades hålla liv i matchserien senast då man vann borta med 0-1, och man gjorde en solid insats samtidigt som Lassinatti klev fram och räddade samtliga 32 skott han fick på sig.
Båda segrarna man tagit har varit just med 1-0, så det gäller att man återigen spelar tight defensivt om man ska kunna välta seriesegrarna ännu en gång.

Det finns dock fortsatt skadebekymmer i laget då en del tongivande spelare är borta och under säsongen har man även visat att man inte har spelarmaterialet att slåss i toppen av tabellen, och känslan är att truppen är för tunn för att orka stå emot här.

Växjö vill undvika en game 7

Växjö skapade en hel del lägen senast men man fick för andra gången i matchserien kliva av mållösa, och även om man själva gör det bra defensivt måste man hitta målet.
Med en 2-3 ledning i matcher lär man vara rejält påkopplade här, för någon avgörande game 7 vill man nog helst undvika även om den spelas på hemmais, och jag tror vi får se en klart bättre insats av laget här.

Man har en riktigt vass defensiv men samtidigt har man visat att man har skicklighet framåt då man bland annat vunnit med 7-2, och sett till kvaliteten på truppen är man ett klart bättre lag än Luleå.

Luleå har visat sig svårslagna på hemmaplan under denna matchserien men med tanke på att truppen blivit tunnare med en del skador på slutet så är känslan att man inte orkar stå emot här, och jag går på bortaseger i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365
This is the stats tab
This is the post tip