Game 6 mellan Metallurg Novokuznetsk och Karaganda där gästerna leder med 3-2 i matcher och har läge att avgöra serien här.

Metallurg Novokuznetsk har hemsökt mig i denna matchserie då jag lyckats pricka in de matcherna de vunnit. Man har tagit två matcher hittills och båda har varit på bortaplan vilket jag tycker är underligt. Hemma har man spelat två matcher och där har Karaganda vunnit med 2-4 och 2-5.
Det skiljde nio placeringar mellan lagen under grundserien till gästernas favör, och det är också de som håller högst standard av lagen rent truppmässigt.

Karaganda släppte in ca två mål per match under grundserien och kikar vi under denna slutspelsserien så har man släppt in tolv mål på fem matcher och trots att snittet ligger ungefär på likadant så tycker jag att man kan bättre defensivt. Det gäller att visa det nu för man vill inte ha en avgörande game 7 redan i en åttondelsfinal.
Laget har trupp nog för att ta sig ändå till final vilket jag inte ser som någon omöjlighet. Man kändes vassa på bortaplan under grundserien där man slutade trea i bortatabellen.
Erdakov, Ziazov och Lomako kändes inte lika heta senast som man varit tidigare under säsongen, och där får man hoppas att det är en tillfällighet och inte att man börjat tappa formen.

2.40 på gästerna är på TOK för högt och jag tror inte vi kommer få samma odds vid nedsläpp.

Speltips: 2 och jag investerar 3u// TT

This is the stats tab
This is the post tip