Dags för match mellan Malmö och Brynäs. Två lag som blandar och ger den senaste tiden. En ganska svår match att tippa på förhand, men om man ser till oddsen och en del andra faktorer så väljer jag att placera mina pengar på hemmalaget Malmö. Malmö står i skrivande stund 2.10 gånger pengarna att vinna matchen och det tycker jag helt klart är ett sunt spel i matchen. Tas med en flatinsats hos bet365 .

Malmö kommer från en period där man mer eller mindre har vunnit varannan match. I Malmös senaste match så förlorade man borta mot Frölunda med 4-3 efter att ha gjort en mycket fin insats. Nu kommer vi till något intressant och mycket ovanligt, Malmö har spelat fem raka bortamatcher och kommer givetvis vara oerhört motiverade att återigen spela på sin hemmais. Malmö har denna säsong inte varit speciellt bra på hemmais, tur då att man möter seriens sämsta bortalag.

Brynäs glansdagar är förbi, tror jag. Efter fyra raka segrar så har man nu två raka förluster. En brutalt 8-4-förlust mot Frölunda och nu senast så föll man hemma mot Luleå med 1-3. Två tunga förluster, förvisso mot två av seriens bästa lag, men ändå. Brynäs som hade fått upp energin och poängskörden är nu återigen lite nedtryckta i skorna efter två klara förluster. Brynäs ligger nu i lite av ett ingenmansland med sex poäng upp till slutspelsplats och åtta poäng ner till sträcket. Jag tror att det är precis där Brynäs slutar när vi summerar grundserien framåt våren. Jag tycker Brynäs sett sega ut den senaste tiden och kan få svårt att stå upp mot ett hemmasuget Malmö.

Match: Malmö - Brynäs
Spel: Malmö
Odds: 2.10
Insats: Flat
Bolag: bet365
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip