Det är ett bedrövligt lag och ett ännu mer bedrövligt lag som ska mäta sina krafter i en ishockeymatch som har en stark känsla kring sig och det är ångest. Jag tycker dock att när man får 3.00 gånger pengarna på ett Brynäs som till och från ser okej ut så går det inte att motstå ett spel. Spelet tar vi hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet med en medelinsats.

Malmö kommer till matchen med en bra form får man ändå säga. Man har två raka segrar, och faktiskt hela fem segrar i sina sju senaste matcher. Det har gjort att man fått ett riktigt uppsving i tabellen. Men man kan inte basera ett spel endast på form, jag tycker Brynäs trupp är bättre än Malmös och om det var Brynäs som hade haft en rätt bra form nu så hade oddsen sett helt annorlunda ut. Jag kommer inte lita på att Malmö kommer gå som ett tåg hela tiden samtidigt som Brynäs ska vara så oerhört dåliga som de varit i de senaste matcherna. Det är inget snack om saken om att 3.00 gånger pengarna på Brynäs är lite väl högt trots allt.

Brynäs form är helt bedrövlig och man ligger sist i SHL. Man har sex raka förluster och det ser verkligen mörkt ut. Men som den anrika klubben Brynäs är så tror jag verkligen att man kommer resa sig. Man vet inom laget hur oerhört mycket hockey betyder i Gävle och resten av supportrarna runt om i Sverige som håller på Brynäs. Jag tror absolut inte att Brynäs kommer åka ut i år. Snarare att de verkligen vänder på denna steken snart.

Brynäs har som sagt inte sett bra ut den senaste tiden. Men jag tycker ändå att 3 gånger pengarna borta mot ett Malmö är för högt med tanke på hur svaga Malmö trots allt varit denna säsongen. Det är inte direkt Växjö de ska möta.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip