Absolut, Djurgården är ett otroligt bra hockeylag, men jag köper inte riktigt att Malmö ska vara underdogs på sin hemmais och kommer därför spela Malmö att vinna matchen till 2.50 hos Unibet .

Malmö har varit inne i en mycket god form de senaste veckorna, även i igår stod man för ett rätt starkt resultat när man lyckades ta en poäng borta mot Frölunda. Idag är det återigen dags för hemmamatch och det är serietvåan Djurgården som är på besök. Djurgården som föll på hemmais mot Brynäs igår efter att ha gjort en svag match.

Denna matchen är lika viktiga för båda lagen, Malmö måste kriga för att behålla sin top-6 placering, samtidigt som Djurgården måste kämpa för att behålla sin andraplats i serien.

Malmö och Djurgården har mötts tre gånger denna säsong och samtliga möten har slutat 3-3, så det är väl idioti att inte spela på 3-3, men det väljer jag att inte göra idag.

Malmö är klart bättre än Djurgården i specialteams, bättre PP samt bättre BP. Men som vi alla vet är Djurgården mycket vassa i spelet fem mot fem, vi får hoppas på en utvisningsrik match, då är det klar fördel Malmö. Tror detta blir en rejält fartfylld match så därför kan det nog bli en hel del utvisningar.

Kort och gott, jag tycker oddset på Malmö är klart för högt.

Match: Malmö - Djurgården
Spel: Malmö
Odds: 2.50
Insats: Flat
Bolag: Unibet
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip