Det är dags för match mellan glödheta Malmö och semi-heta Färjestad. Jag tycker dock att det glöder bra mycket mer om hemmalaget för stunden som verkligen visat en otrolig klass den senaste tiden. Oddset på en seger för hemmalaget Malmö är i skrivande stund 2.55 gånger pengarna och det tycker jag helt klart är i högsta laget hos Betsafe . Spelet tas i vanlig ordning med en flatinsats.

Malmö kommer till matchen med en MAKALÖS form. Malmö har sex raka segrar och inte bara segrar. Samtliga segrar har kommit under ordinarie tid så man har skottat in 18/18 möjliga poäng den senaste tiden. Dessutom har man tagit några riktiga skalper. Segrar mot Frölunda gånger två, borta med 3-2 och hemma med klara och mycket imponerande 4-0. Dessutom har det blivit en hemmaseger mot Luleå med hela 5-3, mycket imponerande att göra fem mål på Luleå, det är det inte många lag som gjort denna säsongen. Malmö kommer lösa en slutspelsplats, frågan är bara hur bra man kommer komma i tabellen. En åttondeplats och hemmafördel i åttondelen är inte helt omöjligt, men då måste man slå Färjestad i afton som för tillfället ligger på åttonde plats. Jag tycker att som Malmö sett ut den senaste tiden så ska man ha mycket goda möjligheter att vinna denna matchen under ordinarie tid.

Färjestad kommer till matchen med en fin form, man har fyra segrar i sina fem senaste. Dock så blev det en blytung förlust hemma senast mot bottenlaget Linköping, som kanske är allra sämst i serien. Färjestad förlorade hemma med hela 5-2 och det är givetvis något som tär på självförtroendet en hel del. Färjestad har varit riktigt svajiga under säsongen och att man ska vara små favoriter borta mot ett totalt glödhett Malmö, det köper jag inte alls. Jag tycker att Malmö ska vara favoriter här, så Malmö är absolut ett spel som man kan ha med på lördagskupongen, det kommer jag ha i alla fall.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip