Malmö och Skellefteå drabbar samman klockan 15.15 under lördagen. Det är två lag med riktigt svajig form som möts och på förhand känns det ganska öppet, men jag tycker att Malmö till 2.37 känns bra med tanke på hemmaisfördelen och deras lite bättre form. Spelas som vanligt med flatinsats, spelet tas hos LeoVegas , 888sport och Unibet .

Malmö och Skellefteå skuggar verkligen varandra i tabellen. Malmö på sjundeplats, endast två poäng före Skellefteå som ligger på åttonde. Det är en kamp om väldigt mycket i detta skede av tabellen. Huvudmålet är givetvis att ta sig till kvartsfinalspelet direkt genom att komma top-6 i serien. Men även delmålet att ens ta sig till slutspel (top10) är oerhört viktigt för båda dessa lagen. Så jag behöver väl inte ens nämna att detta är en otroligt viktig match för båda lagen?

Malmö har en något bättre form än Skellefteå. Två segrar i sina tre senaste matcher får man ändå se som en positiv trend då man innan dessa två segrar hade fyra raka förluster. Segrarna har kommit mot Timrå med 6-2 samt en riktigt vacker seger mot Växjö med 3-1. Båda segrarna har kommit på hemmais, så självförtroendet för Malmö kommer vara på topp när man kliver in i Malmö Arena för att möta Skellefteå.

Det går tungt för Skellefteå. I de fem senaste matcherna har det endast blivit en enda seger, och den kom för fyra omgångar sedan. Efter det har det alltså blivit tre raka förluster. Först ledde man med 3-0 HEMMA mot Mora, Skellefteå tappade ledningen i den tredje perioden och förlorade sedan på övertid. I matchen efter det blev man fullkomligt slaktade mot Frölunda på bortais när man föll med hela 7-1. Om inte det vore nog så föll Skellefteå i sin senaste match hemma mot huvudkonkurrenten Luleå med 1-2. Det kan inte vara allt för muntra miner i Skellefteålägret nu efter dessa hemska förluster som kommit på slutet.

Jag tycker att Malmö är lite för små favoriter i en sån här typ av match när Skellefteås självförtroende är nere i botten samtidigt som Malmö har ett riktigt fint flow på hemmais. 2.37 på Malmö hemma mot Skellefteå tycker jag är något i överkant.

Match: Malmö - Skellefteå
Spel: Malmö
Odds: 2.37
Insats: Flat
Bolag: LeoVegas , 888sport , Unibet
Spelstopp: 15.15

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip