Minnesota tar emot Anaheim natten till fredag och här tror jag klart mest på de förstnämnda.

Minnesota tog en 3-2 seger senast efter straffar mot Washington, och då man inte gjorde någon kanonmatch så var det starkt att kunna vinna.
I den matchen saknade man bland annat spelare som Kaprizov, Ek och Greenway, och det är tunga avbräck.
Här förväntas dock samtliga vara tillbaka i spel och det är ett klart plus då den förstnämnda gjort 40 poäng på 32 matcher, och med det leder han lagets interna poängliga.

Nu är det en ny hemmamatch i Xcel Energy Arena och där har man vunnit elva av sina 15 spelade matcher, och här bör man kunna göra den siffran bättre då man också i grunden är det bättre laget.

Anaheim fick stryk med 1-4 mot Pittsburgh senast och där var man inte alls lika bra som motståndarna.
Hittills har man gjort en bra säsong då man ligger på en femteplats i conferencen, så man har överraskat rejält.
På slutet har det dock gått trögare då man i de åtta senaste matcherna bara tagit två segrar, och då har båda segrarna kommit på hemmais där man trivs bättre.

Truppen har spelare som Terry, Zegras och Rakell för att nämna några spelare. Man håller dock inte samma nivå som hemmalaget och då man även ser ut att fortsatt sakna målvakten Gibson kan det bli tufft, och jag tror inte att man räcker till här.

Minnesota är det klart bättre laget i grunden och då man även ser ut att få tillbaka viktiga spelare bör man kunna avfärda Anaheim här, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Kahkonen (Unconfirmed) - Stolarz (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip