Minnesota Wild - New York Islanders

Goalies: Dubnyk (probable) vs Lehner (probable)

Slutspelsjagande Minnesota Wild gästas i natt av starka New York Islanders på hemmais och frågan är om Wild kan ta de viktiga poängen man behöver mot ett B2B Islanders som gjorde svag insats igår.

Minnesota Wild har denna säsongen inte varit lika bra som tidigare och man befinner sig i ett pressat läge med endast 10 matcher kvar av grundserien. Laget befinner sig precis utför slutspel med 2 poäng upp till Arizona Coyotes vilket betyder att varje match är enormt viktig. Wild har dessutom haft enorma problem på hemmais senaste tiden och en tre matcher lång förlustsvit innan man senast igår äntligen fick islossning. Man gästades av det andra New York-laget NY Rangers och vann tillslut med 5-2 efter en starkt start i matchen. Ryan Donato blev matchhjälten med sina 2 mål och blytunga poäng för Wild.

NY Islanders har dessa säsong utvecklats enorm under Barry Trotz ledning och laget har växt till ett av ligans bästa defensiva lag. Detta har varit Islanders framgångsaga den här säsongen och speciellt andra halvan av säsongen har försvaret sett mycket bra ut. Laget befinner sig på en andraplats i Metropolitan Division men man gjorde igår en mycket svag insats mot svaga Detroit Red Wings. Frågan är om motivationen var nere eller om man bara tog för lätt på uppgiften men Islanders kunde verkligen inte få hål på Jonathan Bernier trots hela 42 skott på mål.

I natt är alltså Islanders B2B och möter ett pressat Minnesota Wild som behöver fortsätta plocka poäng. Jag ser en match där Wild kommer mata på med snabbt tempo för att komma igenom Islanders D. Med tanke på att Wild äntligen fick offensiven att klicka mot Rangers igår så tror jag det finns goda chanser att man rider vidare på den vågen. Samtidigt är Islanders ett bra kontringslag och kan straffa Wild. Detta är en matchup som tidigare år varit väldigt öppna. Islanders har aningen bättre filosofi nu men jag tror båda lagen ändå kan bidra med en del mål här. Värdet ligger på överspelet till 2.00+ och jag kommer därför spela

Match: Minnesota Wild - New York Islanders
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 2.15
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas , 888sport , Unibet
Spelstopp: 23:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip