Natten bjuder på match mellan Minnesota och NY Islanders, och här tror jag att gästerna kommer stå upp bra.

Minnesota kommer från två raka segrar där man vunnit med 4-5 mot Pittsburgh efter straffar samt 5-4 mot Ottawa efter förlängning, så det har varit två målkalas man varit med i.
Totalt sett har det blivit sju segrar hittills efter tio matcher, och det är ett bra facit.
Här ställs man dock mot ett starkt defensivt bortalag, och jag tror att man kommer få svårare att skapa målchanser än man gjort i de senaste matcherna.

Man har en del spets i laget då Fiala, Kaprizov och Foligno finns i laget, så man håller en bra nivå. I mina ögon håller man dock inte riktigt samma nivå som gästerna, och jag tror inte man bara går ut och vinner.
Saknas gör Greenway, Boldy och Pitlick.

NY Islanders har formen på topp då man vunnit fyra av sina fem senaste matcher, och i samtliga matcher har man tagit poäng.
I dessa matcher har man även hållit nollan tre gånger, så man är riktigt starka defensivt, något Winnipeg fick känna på senast då man vann med 0-2.

Förutom en stark defensiv så har man bra kvalitet offensivt i Bailey, Lee, Barzal, Beauvillier och Nelson för att nämna några, så som lag håller man en riktigt bra nivå, och här tror jag att man har bra chanser att få med sig poäng.

Minnesota kommer med två raka segrar till denna matchen men här ställs man mot ett bra och formstarkt NY Islanders, och jag tror gästerna får med sig poäng från matchen.

Talbot (Unconfirmed) - Sorokin (Unconfirmed)

Speltips: X2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip