Modo och Södertälje ska göra upp under onsdagen, och här tar jag ställning för gästerna.

Modo har inlett otroligt svagt denna säsongen och man ligger på en blyg tolfteplats i tabellen efter att man bara vunnit två av sina nio matcher.
Spelet har sett riktigt dåligt ut, förutom då man blixtrat till och spelat bättre i några av matcherna.

I laget finns bra spets i Kaut och Heponiemi där den förstnämnda har hunnit med att göra två matcher för klubben, och det har gett två poäng.

Man kommer från två raka förluster där det senast blev en 4-3 förlust mot Karlskoga efter förlängning.
Man hade 3-1 att hämta upp efter två perioder och det gjorde man efter att Lindewall löst kvitteringen med bara 2.26 kvar av matchen, och det var starkt att ta poäng.

Södertälje chockade serieledande Björklöven senast genom att vinna med 4-1 på hemmaplan. Med den segern blev man första lag att besegra Björklöven denna säsongen, och det lär gett självförtroendet en rejäl boost.
Gustavsson gjorde en lysande match i kassen då han räddade 41 skott i matchen.

Man ligger fyra i tabellen med 18 poäng, men man har spelat flest matcher i en haltande tabell, och det är väldigt tight nedåt.
Spelmässigt så har man varvat riktigt bra prestationer med riktiga bottennapp, men när man väl spelar bra så är man riktigt bra och truppen innehåller spelare som Olesen, Blomstrand och Fagemo.

Nu är det bortaplan som gäller och man har inte varit lika framgångsrika där, men då har man också ställts mot lag som Björklöven, Timrå och Karlskoga, och det är inga lätta bortamatcher.
Man saknar fortsatt några spelare här, men man visade senast att det finns bra bredd i truppen.

Även om Södertälje blandat och gett hittills så har man visat klart mer än Modo, och här väljer jag att ta ställning för gästerna i matchen.

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip