Modo tar emot Södertälje i Hägglunds Arena under onsdagskvällen och denna match bör ha goda chanser att bjuda på över 5,5 mål, vilket spelas till 1.65 hos Betsson / Nordicbet .

Modo kommer till med tämligen god form.
Hemmalaget noteras för en förlust på deras sex senaste matcher och resterande fem är vinster, varav fyra av dessa är under ordinarie speltid.
Senast Modo agerade hemmalag så tog de mot BIK Karlskoga här i Hägglunds Arena och då var jag också optimistisk gällande antal mål då det var ett tidigt toppmöte, men målen uteblev tyvärr - men det tror jag inte de gör två matcher i rad.

Södertälje hade sju raka förluster, men den sviten lyckades de bryta senast då Kristianstad slogs på hemmais i ett riktigt målkalas som SSK tog hem med 7-4.
Innan det hade SSK alltså sju raka förluster och av alla dessa matcher tog de poäng i en, men förlorade samtliga. Ser vi till de fem senaste har bortalaget fixat fyra av 15 poäng och detta med en målskillnad på 13-19.
Nu kommer de till Örnsköldsvik med nyvunnet(?) självförtroende och här brukar de lyckas bjuda på bra motstånd och målglada tillställningar.

Fem senaste lagen emellan med Örnsköldsvik som spelplats:
Modo - Södertälje 3-5
Modo - Södertälje 4-3 (efter förlängning)
Modo - Södertälje 2-5
Modo - Södertälje 9-3
Modo - Södertälje 1-4

SSK har gått över 5,5 mål i totalt nio av 17 matcher hittills.
Modo har gått över 5,5 mål i totalt sju av 18 matcher hittills.

Som bortalag har SSK gått över 5,5 mål fyra av åtta.
Som hemmalag har Modo gått över 5,5 mål i fyra av tio.

SPELTIPS
Då SSK vann senast och detta med sju mål framåt samtidigt som de brukar bjuda på bra motstånd mot Modo borta är jag optimistisk gällande antal mål här.

Över 5,5 spelas till 1.65 hos Betsson / Nordicbet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip