Botten mot toppen ställs mot varandra när Montreal tar emot formtoppade Carolina, och gästerna är det klart bättre laget i matchen.

Montreal kommer från tre raka uddamålsförluster där man trots förlusterna gjort klart godkända insatser, men spetsen i laget är för svag, vilket också tabellen visar då man är näst sist i conferencen.
Nu senast blev det förlust med 4-3 mot Vegas där man hämtade upp 4-1 till 4-3, men närmre kom man inte, och något slutspel kommer det inte att bli för laget, vilket kan påverka motivationen en aning.

I truppen finns Suzuki, Drouin samt Gurianov som anslöt för ett tag sedan. Man har dock mängder med skador då man senast saknade över tio spelare, och då det ser ut att se liknande ut här så borde man få det svårt.
Bland annat saknas namn som Caufield och Monahan.

Carolina fullständigt körde över Tampa Bay senast då man vann med 6-0, och skotten vann man med klara 38-14, så det var en ruggigt imponerande seger man tog. Innan dess slog man även Arizona med 1-6 efter en lysande insats, så för dagen ser man starka ut.
Man slåss även i toppen av tabellen då man bara har Boston före sig, ett lag som dock sett ruggiga ut.

På slutet har man fått in backen Gostisbehere som gjort fyra poäng på två matcher, och det är ett spännande nyförvärv.
Samtidigt har man en av ligans starkaste truppen med Svechnikov, Aho, Teravainen, Necas och Burns för att nämna några, så det skiljer en hel del i kvalitet mot Montreal, och då även Pacioretty, Gardiner och Kase så är skadeläget bra.

Montreal är inte alls på samma nivå som Carolina och då man även har mängder av skador så kommer man få det riktigt tufft i matchen, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Allen (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u
This is the stats tab
This is the post tip