Natten mot tisdag tar Montreal emot Colorado hemma i Bell Centre, och här skiljer det en hel del i kvalitet mellan lagen.

Montreal fortsätter att ha ett blytungt skadeläge då man har över tio spelare på listan. Bland avbräcken finns Caufield, Gallagher, Monahan, Dvorak och Evans, så det är inte bara utfyllnadsspelare som saknas i en redan blek trupp.

Senast åkte man även på sin sjätte raka förlust då man föll mot NJ Devils och även om det var jämnt resultatmässigt så var gästerna det bättre laget, och nu väntar nytt övermäktig motstånd.

Colorado ligger just nu på en åttondeplats i conferencen och det är betydligt svagare än man hade väntat sig. Nu är det dock en tight tabell då man tex bara har tre poäng upp till femteplatsen, och då har man också gjort färre matchen är lagen ovanför.

På slutet har man haft en lite sämre period med bara två segrar på de sex senaste matcherna och motståndet har heller inte varit jättetufft.
Nu väntar dock en klart överkomligt uppgift då man möter ett av ligans svagaste lag som dessutom är skadedrabbade, och då man har toppnamn som MacKinnon, Makar och Rantanen ska man han goda chanser att spela hem segern.
Saknas gör Landeskog, Francouz, Helm, Johnson och Manson samtidigt som MacDermid är ett frågetecken.

Montreal tillhör ett av de sämre lagen i ligan och mot ett lag av Colorados kaliber tror jag man får svårt att stå upp, och jag tror på en säker bortaseger här.

Montembeault (Unconfirmed) - Georgiev (Unconfirmed)

Speltips: 2 hcp -1,5 och jag investerar 2u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip