Montreal Canadiens - Nashville Predators

Goalies: Price (probable) vs Rinne (probable)

Montreal Canadiens har det tufft den här säsongen och det känns med stor sannolikhet att laget kommer missa slutspel. Laget stora stjärnmålvakt Carey Price känns inte alls lika bra i år och är mer eller mindre medelmåttig i mål. Det märktes tydligt senast mot Philadelphia Flyers då man föll med 5-3 på bortais. Price släppte in 4 mål på 23 skott vilket inte duger för att vinna hockeymatcher.

Nashville Predators har jag hyllat många gånger den här säsongen, och enligt mig har laget verkligen trampat igång inför slutspelsrushen. I mina ögon är laget topp 3 i ligan just nu och trots att man har två raka förluster ser jag lagets segerchanser i natt som höga. Detta eftersom i båda dessa två förluster som Preds åkt på har man varit det klart bättre laget på isen och enligt mig bara haft enormt otur. Antingen har det varit ramträffar, storspelande målvakter eller andra sekvenser som inte gått med laget som innan dess radat upp segrar. I natt har man dessutom Filip Forsberg tillbaka i lineup vilket fullbordar att Nashville har en 100%-ig trupp och detta kommer såklart boostra lagets offensiv rejält.

Nej enligt mig är det bara en tidsfråga innan Preds hittar en ny vinstsvit, och nattens motstånd i ett osäkert Montreal Canadiens känns som ett lämpligt offer att starta med. Preds ska vara en klass bättre här och trots bortais ser jag laget segerchanser som stora. Jag kommer därför spela

Match: Montreal Canadiens - Nashville Predators
Spel: 2 money line
Odds: 1.72
Insats: 3/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip