Bell Centre bjuder på match mellan Montreal och NJ Devils natten mot söndag, och det är två lag som slåss i olika delar av tabellen.

Montreal krigar på i botten av tabellen och bakom sig i conferencen har man bara Columbus, och inför säsongen hade man inga höga förhoppningar på laget.
Nu senast lyckades man få med sig poäng mot NY Rangers och innan dess även mot Carolina, vilket är starkt. Man har dock ruskigt svårt att vinna matcher för tillfället då man kommer med fem raka förluster, och en stor del är skadeläget.

Man har massor av avbräck i laget då bland annat namn som Monahan, Caufield, Dvorak, Gallagher och Evans saknas, men flera spelare än borta, och även om man är med i matcherna så är känslan att man får tufft mot ett bortalag som imponerat.

NJ Devils gör en urstark säsong då man ligger på en fin tredjeplats i conferencen, och med 90 inspelade poäng ligger man före lag som Toronto, NY Rangers och Tampa Bay.
Nu senaste gjorde man en fin insats spelmässigt då man var klart bättre än Washington, men det dröjde dock till straffläggningen innan man kunde vinna.

Här väntar bortaplan men man har levererat bra även på resande fot då man vunnit 24/32 matcher, siffror som imponerar.
På slutet har man även fått in vasse målskytten Timo Meier i en redan stark offensiv med Hughes, Tatar, Hischier och Mercer, och man har betydligt mer kvalitet i laget än vad hemmalaget har.
Blackwood och Bernier saknas i matchen.

Montreal har fått med sig poäng i två raka matcher men alla skador i laget bör slita på truppen, och nu när man ställs mot ett vasst NJ Devils tror jag en förlust väntar.

Allen (Confirmed) - Schmid (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip