Här bjuds vi på en riktigt intressant match då Montreal och Toronto ska göra upp, och jag har en rolig idé i matchen.

Montreal har öppnat säsongen på ett riktigt bra sätt då det har blivit åtta segrar på tolv matcher, och det är ett fint facit.
Nu senast så slog man Ottawa borta med 1-2 där Anderson gjorde det sista målet tidigt i den tredje perioden.
Spelmässigt så var man klart bäst i den första perioden där sedan Ottawa spelade upp sig, och det kunde absolut ha slutat med en förlust.
Innan dess så blev det en förlust mot samma motstånd med 2-3 där man hade svårt att få hål på en bra spelande Murray i gästernas kasse.

I truppen så hittar vi spelare som Toffoli, Tatar, Drouin och Anderson för att nämna några, så truppen håller en rätt hög nivå, och det kommer att bli intressant att följa laget framöver.
Skadeläget ser bra ut och det är bara Armia som förväntas missa matchen.

Toronto har precis som hemmalaget öppnat säsongen riktigt starkt, och det har blivit tio segrar på 13 matcher, vilket betyder att man är det laget som öppnat starkast i divisionen.
Man kommer till denna matchen med tre raka segrar där samtliga matcher spelats mot Vancouver, och spelmässigt har det sett bra ut då man gjort hela 15 mål, även om matchen senast var något sämre.

Nu senast så blev det 3-1 där Marner och Matthews återigen stod för poäng i matchen, och de har gjort poäng i nästan samtliga matcher de spelat. Spelmässigt så var det dock inte den bästa matchen man gjort då gästerna skapade klart flest lägen, och Andersen gjorde en riktigt bra match i kassen.

Truppen håller en riktigt bra nivå och förutom spelare som Marner och Matthews så finns det kvalitet i Tavares, Nylander, Rielly och Hyman.
Nu är det bortaplan och där har man vunnit fyra av sina sex matcher, så man har spelat bra även på resande fot, och här tycker jag man blir lite väl underskattade.
Saknas gör Thornton, Simmonds, Robertson och Campbell samtidigt som Dermott är tveksam.

Montreal kommer in som rätt klara favoriter i denna matchen och det är något jag inte köper då matchen känns klart mycket jämnare, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Price (Unconfirmed) - Andersen (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u // TT

This is the stats tab
This is the post tip