Tisdagen bjuder på match mellan Mora och Södertälje där jag förväntar mig en riktigt underhållande match, och jag har min idé klar i matchen.

Mora kommer med en riktigt fin period i ryggen då man vunnit fem raka matcher.
Näst senast så slog man tillbaka Väsby med klara 7-3 där Eklind stod för ett hattrick, och han var en av isens bästa spelare.
Nu senast så var det återigen match mot Väsby, och den matchen vann man också där siffrorna skrevs till 2-5.

Man ligger på en fin sjundeplats i tabellen och då har man också spelat tre matcher färre än lagen ovanför, och vid en seger här så klättrar man upp till en femteplats.
Truppmässigt så finns det en hel del intressanta spelare, speciellt framåt då Ljunggren och Persson som vanligt levererar för laget, och den sistnämnda snittar en poäng per match.
I övrigt så har man spelare som Carlsson, Larsson och Eklind som även dem är riktigt vassa framåt, så
man har absolut vad som krävs för att hota gästernas defensiv och trycka in en del puckar.

Södertälje kommer från en 4-1 förlust mot Tingsryd där man inte gjorde någon supermatch, och hemmalaget vann helt rättvist.
Innan dess så slog man Almtuna hemma med 4-2
efter att Olesen gjort två poäng i matchen, och han var högst bidragande till segern.

Nu är det bortaplan och där har man inte varit lika bra som hemma då man bara vunnit nio av 20 matcher.
Man släpper även in klart fler mål på bortaplan då man släppt in 62 mål vilket är ett snitt på över tre mål per match, och här lär man återigen få det tufft defensivt då ett offensivt skickligt Mora står på andra sidan.

Framåt har man dock massor av spets där Olesen är den hetaste spelaren då han gjort 43 poäng på 38 matcher, viket är en riktigt bra siffra.
Man har även spelare som Blomstrand, Lindbäck, Carlsson och Alba i laget samtidigt som Olausson kommit in från HV71, så framåt finns det en hel del kvalitet, och ska man vinna denna matchen så lär det krävas en hel del mål framåt.

Här tror jag på en underhållande match där det lär krävas en hel del mål för att vinna matchen, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 5,5 mål och jag investerar 1u till oddset 1.74 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip