Mora och Västervik ska göra upp under tisdagen och jag har en idé i matchen.

Mora har spelat bra inledningsvis och man har vunnit tre av sina fem spelade matcher. Förlusterna har kommit mot dagens motståndare Västervik samt Tingsryd.

Senast var det som sagt Tingsryd som man mötte och där så förlorade man med 1-4.
Ljunggren var inblandad i 1-0 målet tidigt i den andra perioden, och han står nu på sex assist på fem matcher.
Det dröjde dock inte länge innan Tingsryd hade vänt på matchen, och det slutade senare 1-4.

Man har förlorat båda sina hemmamatcher hittills i serien, och här kommer man få kriga för att ta tre poäng.

Västervik öppnade riktigt starkt med tre raka segrar, och man slog AIK, Mora samt Södertälje.
Nu har det dock blivit dubbla förluster, och här kommer man vara sugna på att studsa tillbaka.

Näst senast så förlorade man mot Väsby på hemmaplan med 3-4, och det efter att man kollapsat sista tio minuterna då man tappade en 3-1 ledning.
Senast så gjorde man en riktigt bra match mot Björklöven uppe i Umeå, och där såg det länge ut att sluta 2-2.
Man fick dock släppa in en tung 3-2 och med dryga minuten kvar, men insatsen var ändå riktigt bra.

I laget finns en del intressanta spelare i Öhman, Fitzgerald och Kapla, och här bör man absolut kunna störa Mora.

Här tycker jag Mora blir väl stora favoriter, och med tanke på hur gästerna spelade mot Björklöven senast så tror jag de har bra chans att ta med sig poäng härifrån, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Speltips: X2 och jag investerar 2u till 1.73 hos Nordicbet eller Betsafe // TT