Dags för match mellan Mora och Växjö ikväll. I Skrivande stund erbjuds vi 1.79 på att Växjö vinner matchen under ordinarie tid och det anser jag vara ett riktigt bra spel. Växjö spelas till 1.79 hos Betsson , Nordicbet eller Betsafe med en flatinsats.

Mora, stackars Mora. Man var under lång tid med under den här säsongen, hoppet att klara sig kvar har under hela säsongen varit aktuellt. Men nu är det över. Med fyra matcher kvar att spela ligger Mora 11 poäng efter och det finns inte en möjlighet att Mora tar 12 pinnar samtidigt som Brynäs eller Örebro förlorar alla sina matcher. Nu är det givetvis 100% fokus på att försöka vinna kvalet som stundar. Detta bör innebära att man vilar lite viktiga spelare och inte går 100% för att riskera skador och bränna på konditionen. Mora har dessutom visat i sina två senaste matcher att man gett upp denna säsongen 100%. Torsk med 8-3 borta mot Färjestad samt torsk med 7-1 borta mot Malmö talar sitt tydliga språk. Hur man ska orka slå ett supermotiverat Växjö idag har jag väldigt svårt att se.

Växjö kommer som sagt till denna match med motivationen på topp. Man ligger just nu fyra i tabellen med Djurgården närmast som jagar dem. Dessutom finns det en möjlighet att knipa tredjeplatsen från Frölunda, även om det kommer bli tufft. Växjö har varit riktigt vassa den senaste tiden, i sina sex senaste matcher har man spelat in 16/18 möjliga poäng, så formen är verkligen på topp. Växjö är verkligen bättre än Mora på alla sätt och vis, klart bättre i specialteams. Formen är mycket mycket vassare samt att motivationen för Växjö är på topp samtidigt som Moras motivation och självförtroende verkligen är nere på botten.

När dessa lag har möts tidigare denna säsong har det verkligen inte varit något snack heller. 4-1 till Växjö borta i säsongens första möte, 6-1 hemma och 5-2 hemma. Slakt rakt igenom, allt talar för det även ikväll!

Match: Mora - Växjö
Spel: Växjö
Odds: 1.79
Insats: Flat
Bolag: Betsson , Nordicbet , Betsafe
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip