Andra matchen i semifinalerna i Champions hockey league ska spelas och här har Mountfield 3-1 med sig från bortamötet mot Djurgården, och här bör vi få se en del mål.

Mountfield skrällde borta i det första mötet mot Djurgården genom att vinna med 1-3. Man gjorde en taktiskt sett bra match och det var inte helt orättvist att man gick segrande ur matchen. Efter det har man hunnit med att spela två matcher i ligan där det blivit en seger och en förlust.
Man har två mål att gå på här och det bör passa laget perfekt då man kan sikta in sig på sylvassa kontringar.

Djurgården lär inte vara helt nöjda med utgångsläget här då det inte räcker med att man vinner med ett mål för att ta sig vidare. Vid uddamålsledning i slutet av matchen måste man gå för ytterligare ett mål, och det är bara något som stärker överspelet här. Nu tror jag dock vi får se en chansrik match, så målen kommer trilla in ändå.
Efter förlusten så har man hunnit med två matcher i SHL där det blivit en 5-3 seger mot HV71 och en övertidsförlust mot Luleå.
Man är helt klart starka nog att kunna vinna denna matchen och ta sig vidare till final då man har spelare som Berglund, Bergfors och Axelsson i truppen, men då lär det krävas en del mål framåt.

Jag tror på en målrik match då gästerna måste gasa framåt, vilket bör generera till att hemmalaget får flera farliga kontringslägen.

Speltips: 1 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip