Returmöte mellan Nashville och Detroit här, och jag väljer att ta ställning för hemmalaget i matchen.

Nashville kommer från en seger där man slog just Detroit med 3-2, och där avgjorde Fabbro matchen med bara en minut kvar att spela. Just det sena målet bör ha gett laget en bra boost för självförtroendet, speciellt då man innan denna matchen kom från en 1-6 förlust.

Öppningen på säsongen har inte varit lyckad alls då man bara vunnit sex av sina 14 matcher, och det bara Detroit man har bakom sig i divisionen.
Truppmässigt så har man dock ett rätt intressant lag och man har toppspelare som Forsberg, Duchene, Josi och Arvidsson för att nämna några, så det finns klart mer kvalitet än i gästernas trupp.

Nu är det en ny hemmamatch och där har man vunnit fem av sina åtta matcher, så hemma har man spelat bra, och det är framförallt bortaspelet som varit för svagt hittills.
Saknas i matchen gör Johansen, Ekholm, Olivier, Richardson och Sbisa.

Detroits förlust senast var lagens andra raka då man innan matchen senast förlorade mot Florida med 2-1.
Kollar man på starten så har man bara vunnit tre av sina 15 matcher, och det är en riktigt svag siffra. Formen är även den riktigt svag då man bara har en enda seger på de elva senaste matcherna, så snacka om att det går tungt för laget just nu.

I laget så finns svenske Mattias Brome som gjort 13 matcher för laget och hittills har det inte blivit en enda poäng från hans klubba, och då har han ändå spelat med en så pass bra spelare som Dylan Larkin i ett par matcher.
Truppen i sig är en av de svagaste i hela ligan då man förutom Larkin, Mantha, Fabbri och Bertuzzi inte har så mycket att komma med. Här saknas även den sistnämnda, och det är en stort avbräck i offensiven.

Nu är det en ny bortamatch och på resande fot har det bara blivit en seger på nio matcher där man även har svaga 16-33 i målskillnad, och här lutar det helt klart åt en ny förlust.
Saknas gör Bernier, Bertuzzi, Helm och Pickard samtidigt som Glendening är tveksam.

Jag håller Nashville som det bättre laget i matchen och här tror jag att man återigen visar sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Rinne (Unconfirmed) - Greiss (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 1.95 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip