Kvällsmatch i NHL där Nashville gästas av Rangers, och jag tar ställning för hemmalaget.

Nashville förlorade senast mot Calgary med 5-6 på övertid trots att man hade 4-1 efter två perioder. I sista perioden tappade man till 4-4 där man sedan gör 5-4 med 1,5 minut kvar och man såg ut att gå mot seger. Man får dock 5-5 i baken med 39 sekunder kvar av matchen och förlorar sedan på övertid. Man var det bättre laget i två perioder och man förtjänade mer än en poäng.
Trots förlusten så ser spelet på hemmaplan fortsatt bra ut, och det är svårt för samtliga lag att komma och spela här.
Watson stod för fyra poäng senast och var i princip inblandat i allt offensivt, och det visar på en bra bredd i laget.

Rangers vann med 4-1 mot Tampa Bay senast där det länge stod och vägde. Rangers visade sig dock starkast och avgjorde matchen sista tio minuterna. Man har gjort tre matcher på bortaplan där det slutat med en seger och två förluster, och spelet har inte sett helt bra ut.
Formmässigt så har man bara två segrar de åtta senaste matcherna, och nu ställs man inför en extremt svår uppgift.
Man ser fortsatt ut att få klara sig utan Zibanejad som är lagets bästa poängplockare, och detta gör att det ser ännu tuffare ut för laget.

Nashville är grymt bra på hemmaplan och här tror jag inte Rangers kan utmana, vilket gör att jag tar ställning för hemmalaget.

Speltips: 1 och jag investerar 2u hos Nordicbet eller Betsafe // TT