Speltips: New Jersey - Arizona

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-03-23 18:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 2.00
Tips: 2
New Jersey Devils - Arizona Coyotes

Goalies: Blackwood (confirmed) vs Kuemper (confirmed)

Pressat läge för ett Arizona Coyotes som hade allt i egna händer för ett par omgångar sedan. Laget som presterat så pass bra så man har en chans på slutspel från att varit helt uträknade har ikväll chans att ta tillbaka sin plats. Det enda som står vägen är ett helt avsågat New Jersey Devils.

New Jersey Devils säsong kan bara sammanfattas med ett fiasko. Man hade stora förhoppningar inför säsongen med ett ungt lag med mycket talang. Men när målvaktsproblemet började komma och när man dessutom ådrog sig skador på i stort sätt hela laget så var det inte mycket att göra än att bara inse att man inte föll i år. Laget är usla 27-39-9 i år och den stora boven har varit laget usla bortaspel. Nu har man endast 2 vinster senaste 10 matcherna och har dessutom radat upp 3 raka förluster där man senast föll mot Boston Bruins med klara 1-5. Laget känns allmänt ointresserade och de enda som försöker är de unga spelarna i laget.

Arizona Coyotes gick som tåget i början av mars och man gjorde ett ryck ändå upp till slutspelsplats. Sedan åkte laget på denna bortaturné med goda förhoppningar om att plocka de viktiga poängen som skulle säkra, men istället har man åkt på raka förluster trots att man spelat bra. Matchen mot bland annat Tampa Bay spelade man riktigt bra i men sätter man inte sina lägen straffas man som vanligt i denna ligan och det är vad som hände för Coyotes senaste matcherna. Man har nu 3 raka förluster i ryggen och endast en poäng, så man behöver verkligen bryta trenden. Ikväll möter man NJ Devils som ska vara den ”Enklaste matchen på denna roadtrip” så allt förutom seger är ett fiasko.

Som sagt så är Coyotes pressade att vinna i natt när man gästar detta helt avsågade New Jersey Devils. Motivationen ska vara på topp och sätt till hur Devils åkt runt på isen senaste tiden ska det bara mycket hög chans för två 2 poäng för Coyotes här. Jag backar bortalaget och spelare alltså

Match: New Jersey Devils - Arizona Coyotes
Spel: 2
Odds: 2.00
Insats: 4/7u
Bolag: LeoVegas, Unibet, 888sport
Spelstopp: 18:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
  New Jersey - Arizona
Spela på Speltips New Jersey - Arizona
hockeystick - 23 Mars 2019 - 12:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:00  Tyskland U21 - Rumänien U21
Fotboll - U21-EM - Tyskland asian -1
1.90
21:00  Norge - England
Fotboll - Dam-VM - Under 2,5 mål
1.80
21:00  Spanien U21 - Frankrike U21
Fotboll - U21-EM - Spa mål i 1:a halvlek
1.98
21:00  Venezuela - Argentina
Fotboll - Copa America - BLGM Nej
1.75
21:00  Uruguay - Peru
Fotboll - Copa America - Uruguay håller nollan
2.00
  Rekatochklart Poolspel Insats
18:00  Topptipset tor 27/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming