Sista chansen för Niznekamsk att hålla sig vid liv, för vid förlust så packar man ihop för säsongen.

Niznekamsk var ett av lagen som jag blivit positivt överraskade av. I åttondelen har man dock fått grus i maskineriet. Man står med ett 0-3 underläge i matcher, och nu är det verkligen kniven mot strupen.
Gårdagens match var riktigt grisig och det blev totalt 249 utvisningsminuter i matchen. Tractor hade 0-3 efter första perioden och vann också matchen tack vare det, och en storspelande Francouz i kassen som räddade laget. Totalt i matchen vann hemmalaget skotten med 39-16 där de två sista perioderna slutade 35-6 i skott.

Man är normalt hemmastarka och nu gäller det säsongen, och då tror jag man fixar segern och håller sig vid liv.

Speltips: 1 och jag investerar 3u // TT