KHL har äntligen dragit igång igen och här får vi se Niznekamsk ta emot Lada.

Niznekamsk spelar i östra serien och där ligger man totalt på en tredjeplats, och har gjort en riktigt fin säsong. Nikita Filatov kom till klubben från Lada, och har gjort sex matcher, och på dessa har han fem poäng, och ser ut att trivas bättre i den nya klubben. I den senaste träningsmatchen nu under OS-uppehållet så vann man med 0-5 och han stod för två poäng.
Man är seriens bästa hemmalag på den östra sidan och står på 19 segrar på 27 matcher, och har åtta poäng tillgodo på näst bästa hemmalaget där tre lag delar.
Dan Sexton leder lagets poängliga med 46 poäng och är den klart ledande spelaren framåt.

Lada har haft en tuff säsong hittills och man ligger sist på sina 47 poäng, vilket är 47 poäng färre än dagens motståndare. Nu har man äntligen fått tillbaka Carter Ashton från lång skadefrånvaro, och han har gjort tre mål på tre vänskapsmatcher under OS, och det är ett tillskott för Lada. Nu är säsongen tyvärr körd sedan länge och det är bara att spela av resten. Man är östra seriens klart sämsta bortalag och har skrapat ihop 18 poäng på 27 matcher, där man bara segrat fem matcher. Målskillnaden är 49-81 och med det facit förstår man att det är svårt att vinna matcher.

Seriens bästa hemmalag mot seriens sämsta bortalag ska väl bara kunna sluta på ett sätt?. Nu är det dock första matchen efter uppehåll och jag väljer att spela mer safe, och för den vågade så går man på -1,5 linan.

Speltips: 1 hcp -1 asian hcp och jag investerar 3u // TT

This is the stats tab
This is the post tip