NJ Devils och Philadelphia ska göra upp natten till måndag, och här tar jag ställning för gästerna som blir väldigt underskattade.

NJ Devils kommer från en 4-2 förlust borta mot Nashville där man låg under med 3-0 med dryga kvarten kvar att spela. Man gjorde två mål i den sista perioden, men man kom aldrig ikapp.
Detta var lagets femte förlust på de sex senaste matcherna, och även om motståndet varit ganska tufft så är knappast formen på topp.

Svenskarna Bratt och Johnsson fortsätter att göra det väldigt bra för laget, och då man även har spelare som Hischier, Tatar och Hamilton i laget så finns det en del kvalitet.
Man har dock avbräck då Hughes, Jaros, Thompson, Boqvist och Wood förväntas saknas, så det finns en del tveksamheter i laget, och jag köper inte att man är klara favoriter i matchen.

Philadelphias form är helt under isen då man står på fem raka förluster, och man ligger just nu på en tolfteplats i conferencen.
Motståndarna på slutet har dock varit Carolina, Florida, Boston samt Tampa Bay två gånger om, så motståndet har varit oerhört tufft, och nu möter man ett klart enklare motstånd.

Truppen håller i grunden en riktigt bra nivå då man har spelare som Giroux, Farabee, Couturier, Konecky och Atkinson för att nämna några av spelarna i laget.
Man har dock fler spelare som håller en bra nivå och jag håller inte med om att man ska vara klara underdogs i matchen.
Brassard, Brown, Ellis, Hayes och Laczynski förväntas saknas i matchen.

NJ Devils målas upp som klara favoriter i denna matchen och det är något jag inte håller med om då gästerna i grunden är riktigt bra, och jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Bernier (Unconfirmed) - Jones (Confirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip