Match inatt mellan Devils och Washington där både nivå och skadeläge talar för gästerna.

New Jersey Devils förlorade senast efter att man vunnit två raka matcher, och man väntade bara på att förlusten skulle komma. Man förlorade mot Colorado med 3-0, inget förvånansvärt resultat då man fortsatt dras med mängder av skador på spelare som Hischier, Bratt, Hall och Zacha för att nämna några.

Greene-Severson
Butcher-Carrick
Yakovlev-Santini

Coleman-Zajac-Noesen
Agostino-Rooney-Palmieri
Stafford-Pietila-Anderson
Tangradi-McLeod-Gabriel

Så kommer laget se ut inatt och man ställer Blackwood i målet igen efter att Schneider vaktat buren senast.

Washington kommer från en 6-3 förlust mot Tampa Bay där de två sista målen kom i öppen kasse.
Detta är inget att skämmas för då Tampa varit fruktansvärt bra denna säsongen, och de har spelat in 116 poäng, vilket är 21 poäng mer än tvåan i tabellen.
Utöver denna förlusten så har man haft ett bra flow på slutet och vunnit åtta av de tio senaste matcherna, där man bara förlorat mot Tampa och Pittsburgh.

Man leder Metropolitan med Islanders och Pittsburgh närmast jagandes bakom, och en sådan här match ska man vinna på ren grundkapacitet, då man har spelare som Kuznetsov, Ovechkin och Bäckström i laget. Copley vaktar kassen i nattens match.

Devils har lyckats sprattla till och tagit ett par segrar på slutet, men med tanke på skadeläget så känns det långsökt att man får med sig något bra resultat mot Washington.

Speltips: 2 och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip