Dags för ett riktigt fint möte mellan NY Islanders och Boston, och här har jag en idé.

NY Islanders har imponerat på mig inledningsvis då man öppnat säsongen bra.
Man kommer från en 3-2 seger hemma mot Buffalo där man avgjorde sent i den tredje perioden genom ett powerplaymål från Pageau.
Innan dess så blev det två raka förluster mot Pittsburgh på bortaplan, men i en av de matcherna spelade man riktigt bra, och de är borde blivit en seger.

Truppmässigt så har man ett intressant lag då spelare som Eberle, Bailey, Barzal, Lee och Pageau finns i laget, och det är riktigt bra spelare.

Nu är det hemmaplan och det är där man imponerat mest hittills då man vunnit fem av sina sex spelade matcher, och då kom förlusten mot Pittsburgh efter straffar.
Man har även mött Boston två gånger på hemmaplan denna säsongen och det har slutat med två segrar, och här borde man ha bra chans att kriga till sig poäng.
Saknas gör Aho och Dal Colle.

Boston kommer från en 7-3 seger mot Philadelphia där Pastrnak hade show då han stod för ett hattrick i matchen, och han är nu uppe i 9+5 på sina nio matcher.
Innan dess blev det förlust mot svaga NJ Devils med 2-3, och det efter en mindre bra match.

Man leder divisionen då man spelat ihop 24 poäng på 16 matcher, så inledningen på säsongen har varit väldigt bra.
I truppen finns en av ligans hetaste kedja med Pastrnak, Bergeron och Marchand, och de står för väldigt mycket av lagets offensiv. Utöver dessa spelare så finns Ritchie, Krejci och Smith, så laget håller en bra nivå.
Här ser man ut att få klara sig utan Grzelcyk, Kase, Lauzon, Miller och Zboril samtidigt som Krjeci är tveksam, och jag är inte alls säker på att man bara går och vinner matchen.

NY Islanders är urstarka på hemmaplan och här tycker jag man ska ha bra chans att knipa poäng mot Boston, och jag väljer att gå på en dubbelchans i matchen.

Varlamov (Unconfirmed) - Rask (Unconfirmed)

Speltips: 1X och jag investerar 1u till oddset 1.74 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip