NHL bjuder på flertalet matcher inatt och här har jag hittat ett spel i matchen mellan NY Islanders och Buffalo.

NY Islanders kommer från en 3-2 förlust mot Pittsburgh där man hade 1-2 tidigt i den tredje perioden, men man kunde inte hålla sin ledning och det blev istället en förlust. Spelmässigt så var man dock det klart bättre laget och man vann tex skotten med 18-35, och att Pittsburgh fick med sig alla poäng var knappast rättvist.
Innan dess så blev det en förlust med 4-1, och även då stod Pittsburgh för motståndet.

Säsongen har man annars öppnat på ett okej sätt då man vunnit åtta av 17 matcher. Det är dock framförallt bortaspelet som varit orsaken till att det inte blivit fler segrar då man bara vunnit fyra av tolv matcher på resande fot.
Positivt här är att man får spela på hemmaplan och där har man vunnit fyra av fem matcher, och man har även tagit poäng i samtliga matcher.

Truppen håller en bra nivå då man har spelare som Barzal, Lee, Nelson, Bailey och Eberle i laget och här tycker jag att man ska ha en bra chans att studsa tillbaka på vinnarspåret.
Saknas gör Aho medans Dal Colle är tveksam.

Buffalo ligger sist i divisionen då man spelat in tolv poäng på 14 matcher. Nu senast tog man en riktigt skön seger då man slog NJ Devils på bortaplan med 2-3 där man hade 0-3 efter två perioder. I den sista perioden var dock hemmalaget klart starkare, men de orkade inte hela vägen.
Innan dess hade man fyra raka förluster, så formen är allt annat än bra.
Man har även hunnit med att möta dagens motståndare i två matcher hittills, och det har slutat med två förluster.

I truppen så finns det spets i Eichel, Hall, Reinhart och Staal, så offensivt kan man hota samtliga lag. Bredden känns dock inte tillräckligt bra för att man ska kunna hota de bättre lagen i ligan, och känslan är att man får det svårt i denna matchen.

Nu är det även bortaplan och visst har man tagit sju poäng på sex matcher vilket betyder att man tagit fler poäng på bortaplan än hemma. Här ställs man dock mot ett riktigt vasst hemmalag, och jag tror man väger för lätt här.
Saknas gör Girgensons samtidigt som Ristolainen är tveksam.

Jag håller NY Islanders som det bättre laget i matchen och då man även har fördel av hemmaplan så tror jag att man visar sig starkast, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Varlamov (Unconfirmed) - Ullmark (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 2.00 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip