New York Islanders - Carolina Hurricanes

Goalies: Lehner (probable) vs Mrazek (probable)

Dags för Game 2 i andra omgången mellan New York Islanders och Carolina Hurricanes. Det är Carolina som har en 1-0 ledning matchserien och man har tagit över kommandot i serien eftersom man vann Game 1 på bortais. Viktig match för Islanders och frågan är man kan svara upp i nattens match.

Det är alltså Carolina Hurricanes som vann Game 1 med 1-0 efter OT. Detta var i mina ögon ett litet rån då Islanders var mycket bra hela matchen igenom men saknade sista skärpan för att sätta dit pucken. Mrazek var nyckeln för Carolina och hans storspel gav Canes chansen att vinna. Efter en osannolik mållös match efter 60 minuter gick matchen till övertid och väl där så var det Jordan Staal som satte dit matchvinnande målet 4:04 in i övertiden. Islanders överlag såg mycket starka ut defensivt som man gjort hela säsongen med Barry Trotz coachande och jag tror inte man är speciellt stressade. Kan Islanders fortsätta spela stabilt defensivt så tror jag det kommer bli tufft för Canes att komma igenom och speciellt på hemmais har man varit riktigt svåra att slå. Canes är överlag nog nöjda med 1-1 inför två hemmamatcher där man mot Caps visade upp ett helt annat spel.

Med tanke på att Islanders verkligen inte vill komma under med 0-2 i matchserien, deras starka försvarsspel och ett resultat Canes borde vara nöjda med så tror jag Islanders vinstchanser i natt när bra.

Jag kommer därför backa hemmalaget och nattens spel blir

Match: New York Islanders - Carolina Hurricanes
Spel: 1
Odds: 2.20
Insats: 3/7u
Bolag: Nordicbet , Betsson , Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip