New York Islanders - Columbus Blue Jackets

Goalies: Halak (confirmed) vs Korpisalo (probable)

New York Islanders har halkat ner till sista platsen i sin division, något som man måste säga är lite oväntat. Islanders som i sina bästa stunder spelar den finaste hockeyn i ligan har haft stora problem med försvarsspelet i år och det har kostat laget mängder med poäng. På hemmais spelar man alltid 100% framåt, men på grund av dåligt försvarsspel räcker ibland inte 3 mål framåt. Senast så blev man nollade borta mot Toronto Maple Leafs där man föll med klara 5-0. Laget skapade mycket men kunde inte sätta dit chanserna och varje gång man kom närmre straffade Leafs laget med sina snabba spelvändningar.

Columbus Blue Jackets kommer till nattens match B2B efter en svag insats igår mot San Jose Sharks. På hemmais brukar Jackets styra spelet, men igår kom man inte alls upp i nivå och skapade väldigt få farliga chanser. San Joses powerplay blev skillanden för dagen när man efter mål från Coture och LaBlanc i PP gjorde skillanden och vann med 3-1.

I natt är alltså Jackets b2b och det är oklart vem som startar i mål för laget. Det finns stor chans att Korpisalo startar för bortalaget och det blir då hans 10e start för säsongen. Som sagt så har jag sett dessa två lag mötas enormt många gånger och båda lagen har i grunden ett väldigt kreativt och offensivt spel. Som jag sa tidigare är Islanders på hemmais ett lag som går 100% framåt och det har även gjort att man gör mycket mål på hemmais. Man har ett snitt på hela 3.50 mål/match inne i Barcley Center i år och jag räknar med att man går hårt ut i natt efter att man blivit nollade senast.

Jackets har också stor chans att man skapar mer i natt mot ett svag försvarsspel och denna matchup brukar ge öppet spel. Jag tror därför vi har goda möjligheter på en del mål här och spelar därför

Match: New York Islanders - Columbus Blue Jackets
Spel: Över 5,5 mål
Odds: 1.87
Insats: 3/7u
Bolag: Betsafe
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip