New York Islanders - Nashville Predators

Goalies: Halak (confirmed) vs Rinne (confirmed)

New York Islanders tog en riktigt fin seger senast mot Columbus Blue Jackets på hemmais, där man återigen visade upp en riktigt fin offensiv. Matchen slutade 4-3, men Islanders borde vunnit mer komfortabelt. Som vanligt så är försvarsspelet det som brister för laget och man släpper till enormt mycket skott. Jackets fick iväg hela 49 skott under matchen och när man skjuter såpass mycket kommer mål ramla in. Islanders var spelmässigt väldigt bra och det känns tryggt att man levererar offensivt. Det kommer behövas i nattens match.

Nashville Predators har hittat formen och tog en ny seger senast när man vann hemma mot NY Rangers med 5-2. Efter en mållös första period fick man utdelning direkt i andra via PK Subban och när sedan Kevin Fiala utökade till 2-0 hade Preds en betryggande ledning som man utnyttjade. Med Filip Forsberg tillbaka i lineup har offensiven flödat, men han saknas i natt pga en avstängning han fick mot NY Rangers i en oturlig situation. Hur som helst kommer det verkligen bli en intressant match i natt när man kommer få ställas mot ett farlig anfall som Islanders besitter.

Nu till nattens spel då. Som jag nämnt tidigare är Islanders just på hemmais väldigt speciella. Man har enligt mig ligans kanske bästa offensiva spel inne i Barcley Center där man inte visar någon respekt mot nått av lagen i ligan. Man har ett målsnitt på höga 3.52 mål/match och totalt sett ligger man 3a i den totala målligan i NHL när de gäller mål/match.

Nashville är visseligen starka försvarsmässigt on the road, men jag gillade det vi fick se senast och jag litar på laget hemma. Därför tror jag hemmalaget kommer lösa minst 3 mål här. Coolbet sticker ut lite med oddset 1.95 och jag spelar det. Spelet finns exempelvis @ 1.813 hos Pinnacle där det även är inklusive övertid.

Match: New York Islanders - Nashville Predators
Spel: Islanders Ö2.5 mål
Odds: 1.95
Insats: 3/7u
Bolag: Coolbet
Spelstopp: 01:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick


Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip