Natten bjuder på hockey mellan NY Islanders och NJ Devils, och här tar jag ställning för hemmalaget.

NY Islanders kommer till denna matchen med sex raka segrar i ryggen där man bland annat slagit lag som Boston och Pittsburg, och det är lag som håller en bra nivå.
Nu senast blev det en 2-1 seger mot Boston efter straffar, och man stod för en bra match.

Man leder divisionen före just starka lag som Boston, Pittsburg och Washington, och hittills har jag varit riktigt imponerad av hur man sett ut.
Truppen håller en hög klass då man har spelare som Lee, Barzal, Bailey och Eberle i laget, så det finns offensiv kraft.
Defensivt har man också sett riktigt bra ut då man bara släppt in 57 mål, och det är bara Boston som släppt in färre med sina 56, men då har de också tre matcher färre spelade.

Nu är det även hemmaplan och det är där man gör sina klart bästa matcher då man har vunnit hela elva av sina 13 hemmamatcher, och då kan vi också notera att man tagit poäng i samtliga matcher, något som är otroligt starkt.
Saknas gör Aho.

NJ Devils kommer från en 5-4 förlust efter förlängning mot Washington, ett bra resultat då det är en tuff bortamatch.
Man hämtade upp 4-1 till 4-4 i den sista perioden efter att man gjorde en stark sistaperiod. Hemmalaget gick dock ned sig en hel del, och visst borde man kunnat hålla undan.

Formen är knappas på topp då man bara tagit två segrar på de tio senaste matcherna, och den senaste tiden har varit tung.
Truppen håller dock inte något högre nivå, och förutom spelare som Hughes, Subban, Zacha, Hischier och Bratt så finns det inte mycket att komma med, och här bör man få det tufft.
Här förväntas Hischier saknas precis som tidigare.

NY Islanders kommer med full form till detta mötet och då man även har fördel av hemmaplan så tror jag att man visar sig starkast mot ett formsvagt NJ Devils, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Varlamov (Unconfirmed) - Wedgewood (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u // TT




This is the stats tab
This is the post tip