Dags för ny match mellan NY Rangers och Boston, och här har jag min idé klar.

NY Rangers fick med sig poäng senast man mötte Boston efter att man förlorat efter förlängning med 2-3.
Spelmässigt så gjorde man en bra match, och poängen var rättvis.
Under säsongen hittills så har man vunnit fyra av sina tolv matcher, och det är några förluster för mycket för att man ska få godkänt i mina ögon.

I truppen finns det en del starka namn i Zibanejad, Kreider och Panarin för att nämna några. Den förstnämnda har dock inte fått det att lossna än
så länge, och det har bara blivit tre poäng på tolv matcher.
Stjärnan Panarin spelade sparsamt i den sista perioden och man har gått ut med att man har en lättare Lower-body injury, något som gör att han är tveksam inför matchen här, och det vore ett tungt avbräck om han saknades.
I övrigt så saknas Chytil och Johnson samtidigt som Blackwell och Smith är tveksamma.

Boston vann senast mot just NY Rangers, men det var ingen superbra insats av laget. Man visade dock styrka och i förlängningen klev Marchand fram, och han sköt extrapoängen till laget.
Det var lagets fjärde raka seger, och kollar man på de nio senaste matcherna så har man vunnit åtta av dessa, så formen är riktigt bra.

Spelare som Marchand, Pastrnak och Bergeron har sett precis lika bra ut som vanligt, och de fortsätter att vara en av ligans giftigaste kedja, så här får hemmalaget se upp ordentligt.
I övrigt så har man spelare som Krejci och McAvoy samt målvakter i Halak och Rask, så truppen håller en riktigt bra nivå.

Nu är det återigen en bortamatch och visserligen har man inte varit lika lyckosamma som på hemmaplan, men det är inte konstigt då man fortfarande är obesegrade på hemmaplan, och här tror jag att man visar sig starkast trots bortaplan.
Saknas gör Kase samtidigt som Grzelcyk är tveksam, så truppläget ser bra ut.

NY Rangers ställs mot tufft motstånd i form av Boston, och här håller jag gästerna som det bättre laget vilket gör att jag väljer att gå på bortaseger i matchen.

Shestyorkin (Unconfirmed) - Rask (Unconfirmed)

Speltips: 2 och jag investerar 1u till oddset 1.93 hos Unibet , LeoVegas eller Casumo // TT

This is the stats tab
This is the post tip