New York Rangers - Carolina Hurricanes

Goalies: Lundqvist (probable) vs McElhinney (probable)

I natt tar Henrik Lundqvist NY Rangers emot deras favoritmotstånd Carolina Hurricanes, och Rangers som haft det kämpigt ser ut att vara på bättringsvägen. Frågan är om man kan fortsätta i natt?

NY Rangers som har en tuff säsong överlag studsade tillbaka starkt senast mot Boston Bruins. Efter två raka förluster vann man senast med 4-3 efter straffar i en jämn och hård kamp. Rangers inledde starkast och tog tidigt ledningen i matchen, men efter en usel andraperiod låg man helt plötsligt under med 1-3 efter mål från Bruins toppspelare, Pastrnak, Bergeron och Heinen. Ett tungt utgångsläge inför tredje men Rangers visade fin kämparglöd och fick in både 2-3 och 3-3. Matchen till OT där det helt klart var Rangers som hade momentum och energi, men Bruins klarade att stå emot. Straffläggningen är som vanligt en ren coinflip, men denna gången segrade rättvisan och Rangers tog hem extrapoängen.

Carolina Hurricanes krigar för slutspel och är just nu strax utanför på den nionde platsen i East. Laget har två raka vinster i ryggen och senast tog man en stark vinst med 6-5 efter OT mot Buffalo Sabres. En match Canes började bäst i men som Sabres tog över mer och mer. Matchen hade både upp och ner perioder för båda lagen och man kan sammanfatta den som en berg och dal-bana. Så med andra ord var det ett rättvist dödläge efter tre perioder och matchen fick avgöras likt Rangers match med extrahockey. Denna gång var det Canes som fick läget och Tervainen gjorde ingen misstag mär han avgjorde efter 3.25 i övertiden.

Då till mötet i natt. Carolina spelade alltså en riktigt tuff och lång match igår mot Sabres. En svängig match som garanterat tog hårt på spelarna. Även fast laget vann så är man B2B i natt och bör vara aningen slitna. Möter Rangers som jag tycker spelade mycket bra mot Bruins och vann tillslut rättvist. På hemmais köper jag därför verkligen inte att Rangers är underdogs mot ett lag som är B2B, aningen bättre men som man haft vääääldigt lätt mot senaste tiden. Rangers vann detta möte för ett tag sedan med hela 6-2 och har dessutom vunnit 7/10 senaste inbördes möten och snittat galna 4.20 mål per match. Detta är bara för sjukt att man inte är favoriter mot B2B Canes på hemmais. Jag tror hårt på Rangers här så därför spelas

Match: NY Rangers - Carolina Hurricanes
Spel: 1 money line
Odds: 2.05
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 02:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip