NY Rangers ska göra upp med NJ Devils natten till onsdag, och här har jag en idé.

NY Rangers kommer från en 0-1 mot starka Boston där man gjorde en okej match. Shestyorkin räddade 29/30 skott i matchen, så han stod för en riktigt bra insats, och han kommer spela även i denna matchen.
Kollar man på de fem senaste matcherna så har man två segrar och tre förluster, men då ska man komma ihåg att motståndet varit riktigt tufft då man mött Boston, NY Islanders, Washington och Pittsburgh, och det är lag som håller en högre nivå än NJ Devils.

I truppen finns det en del vassa spelare i Kreider, Buchnevich, Zibanejad och Panarin för att nämna några, så laget har en del kvalitet. Här är dock den sistnämnda osäkert till spel, men även utan honom så ska man ha en bra segerchans.
I övrigt saknas Chytil och Johnson, så truppläget är bra.

NJ Devils ska här göra sin första match på över två veckor då man senast spelade match den 31 januari, så här lär man knappast vara på topp, och det är något hemmalaget bör kunna utnyttja.
Hittills har det blivit fyra segrar på nio matcher, så man har gjort det ganska bra i de matcher man spelat, speciellt då man haft en del bekymmer i truppen.

Inför denna matchen så har man en del osäkra kort i laget då man förväntas sakna tunga namn i Nikita Gusev, Nico Hischier, Kulikov och Zajac, och det är såklart stora minus.
Men även om man skulle ha ett par spelare redo så har man inte spelat match på väldigt länge, och man lär knappast komma ut och vara på topp, och här tror jag att man får det tufft.

NY Rangers har spelat matcher regelbundet och man ska ha både bättre form och matchtempo i kroppen än gästerna. Jag håller även NY Rangers som det bättre laget i matchen, och jag väljer att gå på hemmaseger i matchen.

Shestyorkin (Confirmed) - Wedgewood (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u till oddset 2.15 hos SpeedyBet , Bethard eller FastBet // TT

This is the stats tab
This is the post tip