Speltips: NY Rangers - Pittsburgh

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-03-26 00:00
Land: Nordamerika
Liga: NHL
Odds: 1.81
Tips: 2
Spela på Speltips NY Rangers - Pittsburgh
Upp till 1000 kr i spelkrediter! Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
New York Rangers - Pittsburgh Penguins

Goalies: Lundqvist (probable) vs Murray (probable)

Pittsburgh Penguins fortsätter sin playoff push i natt när man gästar New York Rangers. En matchup man vanligtvis älskar att spela.

New York Rangers säsong är som sagt över, och laget spelar just nu bara för att vara professionella. Det är lagets unga spelare som driver spelet medan jag mer eller mindre tycker de äldre grabbarna bara går in och lallar på isen. Man har låtit Georgiev spela många matcher på slutet vilket betyder att man tror hårt på den unga ryssen nästa säsong. Oklart hur Lundqvist känner om detta, men känslan är att hela Rangers är i en oklar fas. Man har inte spelat speciellt bra på slutet, men man vann ändå senast mot Toronto Maple Leafs med 2-1 efter OT. En riktigt trött match där jag trodde båda lagen skulle våga spela hockey, men där det visade sig bli en match där inget av lagen ville spela. Detta blev tillslut en trött match från båda sidor vilket betyder coinflip och denna gång vann Rangers.

Pittsburgh Penguins är i en annan situation där man just nu gör sista pushen för slutspel. Man har ingen säker slutspelsplats med många lag jagandes även om man just nu besitter tredjeplatsen i divisionen. Man tog en oerhört viktigt seger senast borta mot Dallas Stars där McCann blev matchvinnare med sina två mål, varav det sista var det matchvinnande shorthanded och ett riktigt konstnummer. Matchen mot Dallas Stars slutade med 3-2 i en match där jag tycker man borde dödat den tidigare. Man spelade mycket bra och förde spelet hela matchen och hade man haft bättre skärpa borde man vunnit med fler puckar. Istället föll Stars på att sno åt sig en poäng men Pens lyckades alltså tillslut hålla undan.

I natt gästar alltså Penguins detta avsågade NY Rangers och detta är matchup som Penguins brukar älska. Man har dominerat Ranger denna säsongen som vanligt och vunnit de 7/10 senaste matcherna inbördes. Dessutom brukar man ha otroligt lätt att göra mål i denna matchup, och mot detta trötta Rangers som bara har hungriga unga spelare (som i sin tur gör mycket misstag) så har jag mycket svårt att se att man inte får islossning. Jag tror Lundqvist kommer få det mycket tuff i natt om han startar och med tanke på hur viktiga poäng som står på spel för Penguins så ska de ha mycket bra chans att plocka 2 här i natt. Jag backar därför bortalaget och nattens spel blir

Match: New York Rangers - Pittsburgh Penguins
Spel: 2
Odds: 1.81
Insats: 4/7u
Bolag: bet365
Spelstopp: 00:00

För fler spel

Twitter: @bethockeystick

Lycka till!
  NY Rangers - Pittsburgh
Spela på Speltips NY Rangers - Pittsburgh Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditsinsatsen.
18+. Regler & Villkor gäller. Stödlinjen.se
hockeystick - 25 Mars 2019 - 22:20
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Federer - Millman
Tennis - ATP Halle - Mil +4.5 games
1.93
15:00  Cilic - Garin
Tennis - ATP Queens - Gar +3,5 games
1.81
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
18:00  Kina dam - Spanien
Fotboll - VM-dam - Spanien U1,5 mål
1.62
19:00  Örgryte - GAIS
Fotboll - Superettan - 1
2.20

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming