NY Rangers och Pittsburgh gör upp i ett fint möte natten mot fredag, och här blir hemmalaget befogade favoriter.

NY Rangers kommer från en 5-3 seger mot Washington där man stod för en stabil insats, och det var framförallt en stark förstaperiod som banade vägen för seger.
Innan dess blev det förlust mot just nattens motståndare Pittsburgh, så här har man revansch att utkräva.

Man har gjort en stark säsong då man slåss i toppen av conferencen, och 38 segrar på 67 matcher får ses som ett bra facit.
Under säsongen har man fått förstärkning av både Tarasenko och Kane, vilket spetsar till en offensiv med Zibanejad, Kredier, Panarin och Trocheck ännu mer, och då man även har en toppmålvakt i Shesterkin så ska man helt klart vara favoriter på hemmaplan.

Gästernas defensiv imponerade inte senast

Pittsburgh kommer från en snöplig förlust då man trots ett stort spelövertag och en tidig 2-0 ledning mot Montreal inte kunde stänga matchen, och efter 60 minuter var det 4-6 på tavlan. Det försvarsspelet man visade upp kommer inte räcka här mot ett betydligt skickligare lag än senast, och man kan helt klart få problem i egen zon med spelare som Kane och Panarin.

Offensivt är man dock starka då man har namn som Crosby, Malkin, Rakell och Guentzel i truppen, så där får hemmalaget se upp. Känslan är dock att man inte har ett lika skickligt lag som hemmalaget, och efter insatsen senast tror jag man får problem här.
Bonino, Poehling och Kulikov saknas i matchen.

Med nyförvärven NY Rangers gjort ser man klart spännande ut och på hemmais ska man ha goda segerchanser trots att man möter kvalificerat motstånd, och jag går på hemmaseger i matchen.

Shesterkin (Unconfirmed) - Jarry (Unconfirmed)

Speltips: 1 och jag investerar 1u
This is the stats tab
This is the post tip