Speltips: Olomouc - Plzen

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2018-03-19 18:00
Land: Tjeckien
Liga: Extraliga
Odds: 1.85
Tips: 2 Moneyline
Tjeckien bjuder på match mellan Olomouc och Plzen, där det är läge för gästerna att plocka en bortaseger då man redan har förlorat en hemmamatch.

Olomouc slutade åtta i tabellen och man fick ta sig igenom en åttondelsfinal mot Zlin, som man tillslut vann med 3-1 i matcher. Man hade matchtempo inför kvarten mot Plzen och man lyckades stjäla första matchen på straffar. Senast var dock ställningen återställd och Plzen vann planenligt med 4-2. I båda matcherna tycker jag inte man varit lika bra som Plzen, och även truppmässigt så finns det skillnader i laget. Laget har Knotek och Las som man förlitar sig rätt mycket på framåt, och de killarna har inte börjat matchserien bra. I första matchen var det Irgl som vann matchen åt laget, då han stod för båda målen samt satte båda sina straffar.

Plzen slutade etta i tabellen och man gick direkt till kvarten och man såg att man haft en liten vila då effektiviteten inte var på topp i första matchen. Man var spelmässigt bra och vid full matchform tror jag man hade vunnit matchen med ett par puckar. Gulas gjorde två mål i senaste matchen, och han har varit en av lagets hetaste spelare genom hela säsongen. Mertl finns även i laget och båda dessa herrar slutade etta och tvåa i den totala poängligan under säsongen.
Man förlorade första matchen som sagt hemma, och nu måste man knipa en bortamatch för att inte åka ur, och då är det väl lika bra att göra det direkt?.

Jag tror Plzen är starkare trots bortaplan, och man vet allvaret med en bortaseger, och jag tror man höjer sig i detta läge.

Speltips: 2 Moneyline och jag investerar 3u // TT
  Olomouc - Plzen
Spela på Speltips Olomouc - Plzen
TobbesTips - 19 Mars 2018 - 15:58
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
19:00  Häcken - Liepaja
Fotboll - EL-kval - Lie under 0,5 mål
2.10
19:00  AIK - Shamrock Rovers
Fotboll - Europa League - 1 och håller nollan
1.74
20:33  Cali Maks - Tand Tuff
Trav - Bergsåker - H2H 1
1.75
11:00  Verdasco - Carreno-Busta
Tennis - ATP Båstad - Carreno-Busta
1.87

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar