Det är dags för match mellan Örebro och Brynäs, hemmalaget ligger på en stabil top-6-plats samtidigt som Brynäs ligger näst sist och man måste verkligen ta poäng för att inte riskera att åka ut. Jag tror att motivation kan slå klass här, jag tycker åtminstone att Brynäs står bra för högt i odds i skrivande stund. Jag kommer spela Brynäs att vinna under ordinarie tid till 3.50 med en flatinsats hos bet365 .

Örebro kommer till matchen med en rätt medioker form med tre segrar i sina sju senaste matcher. Örebro har varit rätt stabila på slutet, men absolut inte sett ut som när man varit som bäst under vissa delar av säsongen. Exempelvis föll men senast mot Linköping med 4-2, att falla mot seriens kanske sämsta lag är inte imponerande över huvud taget. Jag tror att Brynäs som är väldigt motiverade kan bli en rätt svår nöt att knäcka för Örebro.

Brynäs kommer till matchen med en rätt positiv form. Man ligger förvisso näst sist i tabellen, men med tanke på hur haltande tabellen är samt hur Brynäs poängsnitt ser ut så tycker jag absolut att man har goda möjligheter att hänga kvar, det ska inte vara några problem egentligen. Brynäs har faktiskt gjort det riktigt bra på slutet med tre segrar i sina sex senaste och framförallt så har man bara förlorat en match under ordinarie tid. Brynäs kommer kämpa för sina liv men samtidigt så vet man att man har ett fint "försprång" på de mest utsatta lagen, så med en viss avspänning kan man trots allt spela. Brynäs till 3.50 känns bäst på förhand.

Lycka till vid rygg!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip