Botten mot toppen i en förmodad fullsatt arena bör bli en intressant historia, men vilka går segrande ur striden? Jag har känsla för gästerna.

Örebro ligger näst sist och kan vid seger gå om Mora och gå upp på säker match, och man kommer försöka göra allt man kan för att lösa detta, men jag tror inte man lyckas.
Man kommer från en 5-2 förlust mot Rögle och dessförinnan vann man mot Timrå med 3-2, så formen är okej. Inför kvällens match är Sallinen ett frågetecken och det vore såklart ett stort avbräck.
Man har ett bra powerplay och där kommer man att hota bortalaget när chanserna kommer upp, men det gäller att inte dra på sig för många utvisningar i matchen då man har seriens sämsta boxplay med klena 69.17%, samtidigt som Djurgården har ligans bästa powerplay.

Djurgården kommer från en tveksam hemmaseger där man inte alls kom upp i den nivån man ska hålla, och det är såklart tveksamt. Nu tror jag dock man kommer analyserna matchen och rätta till det som inte stämde senast och då ska man kunna avfärda Örebro här, ett lag man slagit med 2-8 borta och 4-1 hemma tidigare under säsongen.
Josefson och Jonathan Davidsson spelade inte sista perioden mot Timrå och där är det tveksamt hurvida man kommer spela eller inte, men eventuellt avbräck så tycker jag man har spelare som ska kunna kliva fram oavsett, och det gäller att ta segrar i jakten på förstaplatsen.

Speltips: 2 moneyline och jag investerar 3u hos LeoVegas , Unibet eller 888sport // TT

This is the stats tab
This is the post tip