Örebro tar sig an Djurgården under lördagskvällen, en match som man innan säsongen tänkte att Djurgården skulle vara favoriter i, men så är verkligen inte fallet nu. Örebro står 2.10 gånger pengarna att vinna matchen under ordinarie tid och jag tycker helt klart det är spelvärt. Oddset hittas hos Betsafe och Nordicbet och tas med en flatinsats.

Örebro hade en tre matchers lång winningstreak innan den i torsdags tog slut med Luleå när man föll på bortais med 4-1. Eftersom Frölunda vann så halkade Örebro ner till tredje plats, men dem ligger endast en poäng bakom serieledande Frölunda och serietvåan Luleå. Örebro har haft en brutalt bra höst och överraskat alla i positiv bemärkelse. Bland annat har Örebro nu vunnit 12 av sina 15 senast spelade matcher. Då ska det dessutom sägas att ALLA segrar har varit under ordinarie tid. Örebro har dessutom vunnit sju av sina åtta senaste hemmamatcher så man är verkligen vrålstarka hemma. Jag tycker Örebros möjligheter att slå Djurgården är riktigt fina.

Djurgården har haft det väldigt tufft i SHL denna säsong och ligger på en svag åttondeplats med hela 12 poäng upp till serieledande Frölunda. Jag såg deras match mot Leksand i torsdags som man visserligen vann, men det såg verkligen inte bra ut. I den andra perioden borde Leksand verkligen ha gjort minst två mål då Djurgården var helt under isen. Men efter storspel av Svedberg och en väldig massa flyt kunde man tillslut sätta 2-0-pucken i öppet mål och räkna hem segern. Jag tror att man kommer få det oerhört svårt borta mot ett Örebro som glöder. 2.10 gånger pengarna på hemmalaget är ett fint spel.

Match: Örebro - Djurgården
Spel: Örebro
Odds: 2.10
Insats: Flat
Bolag: Betsafe , Nordicbet
Spelstopp: 18.00 Lördag

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip