Två lag med makalöst bra form drabbar samman ikväll 19.00. Ett Örebro som från ingenstans gått från att vara på väg att åka ur serien som nu mycket möjligt skulle kunna knipa en slutspelsplats. Sen har vi Färjestad som varit oerhört fina under hela säsongen och har goda möjligheter att vinna grundserien. Mitt speltips kommer bli Färjestad 2.45 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport med en flatinsats.

Örebro har som sagt gått som TÅGET och nu är det inte omöjligt att man kan nå en slutspelsplats. Men då måste segrarna fortsätta att hagla in. Just idag tror jag det kommer bli lite för tufft för Örebro som möter ett superstarkt Färjestad på hemmais. Örebro har sju segrar i sina åtta senaste matcher, något som innan jul kändes som en fullkomlig utopi att det skulle ske. Men nu är man där och motivationen är givetvis på topp när man idag möter Färjestad på hemmais.

Färjestad ligger tvåa i serien, en poäng bakom Luleå och nu står det givetvis oerhört viktiga poäng på spel. Luleå möter Linköping på bortais idag, en rätt tuff match, så om Färjestad skulle vinna denna matchen är det mycket möjligt att man sitter på tronen av SHL redan ikväll. Färjestads form är ännu bättre än Örebros, TIO segrar de elva senaste matcherna är oerhört imponerande. Man är ett bättre lag än Örebro och ska även ha oerhört goda möjligheter att vinna idag!

Det finns en väldigt stor anledning till att jag tror att Färjestad vinner denna matchen ikväll. För det första är dem ju ett bättre lag än Örebro, men den riktigt stora anledningen anser jag är specialteams. Färjestad och Örebro är makalöst bra i powerplay, Färjestad är dock strået vassare. Färjestad är även ett av seriens bästa lag i BP, så Färjestad är riktigt vassa i specialteams. Men Örebro är seriens SÄMSTA lag när det kommer till boxplay. Här kommer Färjestad ha sin stora stora chans att vinna matchen och det tror jag verkligen kan fälla avgörandet.

Match: Örebro - Färjestad
Spel: Färjestad
Odds: 2.45
Insats: Flat
Bolag: Unibet , LeoVegas , 888sport
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip