Örebro tar sig an serieledande Frölunda på hemmaplan under torsdagskvällen, och jag tror vi kommer bjudas på en riktigt sevärd match.

Örebro åkte på en förlust med 2-3 senast mot Luleå vilket var lagets andra raka förlust då man innan dess fick se sig besegrade av Oskarshamn på bortais efter straffar.
Man ligger på en åttondeplats i tabellen, men det är jämnt då det var skiljer tre poäng upp till femteplatsen.

Innan uppehållet så hade man sex raka segrar så även om det kommit två förluster på slutet nu så bör ändå formen vara bra.
Nu är det även hemmaplan och det är en klar fördel då man vunnit 8/11 matcher på hemmais, vilket är ett riktigt bra facit.
Man har även spelare som Abols, Larsson och Kovacs i laget, så finns det finns en hel del kvalitet framåt, och man lär ge Frölunda en rejäl match här.

Frölunda leder serien då man spelat ihop 46 poäng på 21 matcher. Man har dock Rögle tre poäng bakom sig och de har bara spelat 19 matcher.
Formmässigt så är man på topp då man enbart har en enda förlust i de nio senaste matcherna, och den kom på bortaplan mot just serietvåan Rögle.

I laget hittar vi Ryan Lasch som leder den totala poängligan då han gjort 29 poäng, vilket är sex poäng mer än tvåan Max Veronneau från Leksand.
Man har även Spacek som öst i mål samt spelare som Mursak och Söderblom för att nämna några.
Man har även gjort flest mål i ligan hittills vilket visar att man har en riktigt bra offensiv, men här ställs man inför en tuff uppgift, och det lär krävas en del mål om man ska vinna matchen.

Örebro är starka på hemmaplan och nu när man ställs mot ett offensivt skickligt Frölunda så tror jag att vi bjuds på en match med mycket mål, och jag väljer att gå på överspelet i matchen.

Speltips: Över 4,5 mål och jag investerar 2u // TT

This is the stats tab
This is the post tip