Speltips: Örebro - Mora

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2019-03-12 19:00
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 1.90
Tips: 1 hcp -1,5
Örebro och Mora ska tampas i grundseriens näst sista omgång. För det ena laget är det ALLTING att vinna och motivationen bör spruta ur öronen på Örebro samtidigt som Mora bara går och inväntar kval nu. Givetvis blir spelet på hemmalaget Örebro som MÅSTE ta tre poäng i denna match om hoppet om slutspel ska leva vidare. Örebro -1.5 spelas till 1.88 hos Nordicbet, Betsson eller Betsafe med en flatinsats.

Örebro har åkt på två tunga förluster på slutet. Man lyckades dock ta en sinnessjukt viktig pinne borta mot Skellefteå senast, så hoppet om slutspel lever vidare. Örebro har två poäng upp till Brynäs som imorgon spelar borta mot Linköping. Det vore en skräll om Brynäs skulle få med sig mer än en poäng från den matchen. Om Brynäs skulle ta antingen en poäng eller bli poänglösa så skulle Örebro ligga på den tionde och sista slutspelsplatsen om man slår Mora hemma under tisdagen. KAN det bli mer motiverande än så? Nej jag tror inte det. Örebro har förutom de två senaste förlusterna haft en helt makalös form den senaste tiden. Tvärt om är det verkligen med Mora. Mora har tre förluster i sina fyra senaste matcher och samtliga förluster har verkligen varit rena rama slaktfesterna. Förluster med 7-1, 7-1 och 8-3 är Moras senaste nederlag. Hur Mora ska hitta motivationen till att slå Örebro borta, det kan jag verkligen inte se. Dessutom kommer Mora till 100% säkerhet spara en del viktiga spelare inför det stundande kvalet.

Örebro är dessutom ett bättre lag i grunden än vad Mora är. Örebro har spelat makalöst bra på hemmais den senaste tiden dessutom. Innan förlusten hemma mot Färjestad senast så hade Örebro SJU raka hemmasegrar. Det enda scenariot som skulle kunna fälla Örebro här är att man blir nervösa och inte vågar spela ut fullt, men jag har väldigt svårt att se det hända. Örebro behöver ju givetvis inte vinna med två mål, men som Mora sett ut den senaste tiden har man fullkomligt gått på knäna när minsta motgång kommit, så jag tror verkligen Örebro kommer vinna med minst två kassar imorgon. Det är inget snack om saken, här ska Örebro mosa Mora!

Match: Örebro - Mora
Spel: Örebro -1.5
Odds: 1.90
Insats: Flat
Bolag: Nordicbet, Betsson, Betsafe
Spelstopp: 19.00

Stort lycka till vid rygg!

Twitter: @SHLGrinder

// Grinder
  Örebro - Mora
Spela på Speltips Örebro - Mora
SHL-Grinder - 11 Mars 2019 - 23:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
15:00  Sverige dam - Thailand
Fotboll - VM-dam - Halvlek med flest mål (2:a)
1.72
17:30  Halmstad - Mjällby
Fotboll - Superettan - X2
2.0
18:00  USA dam - Chile
Fotboll - VM-dam - Under 5,5 mål
1.63
19:00  Albacete - Mallorca
Fotboll - La Liga 2 - X2
1.80
21:00  Italien - Spanien (U21)
Fotboll - U21-EM - BLGM
1.90
18:00  Kina - Spanien
Fotboll - VM-Dam - BLGM Nej
1.80
  Rekatochklart Poolspel Insats
17:00  Europatipset sön 16/6 144 kr

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor gäller. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Livestreaming