Det är dags för match mellan Örebro och Rögle, ett Örebro som blandat och gett den senaste tiden mot ett Rögle som hade en riktigt fin form men som i tisdags föll mot Färjestad hemma med hela 0-4. Trots Rögles mycket bleka insats mot Färjestad så tycker jag att man ska ha mycket fina möjligheter att vinna denna matchen. Unibet , LeoVegas och Casumo erbjuder i skrivande stund 2.25 på en bortaseger och det kommer jag spela med en flatinsats.

Örebro har som sagt blandat och gett en hel del den senaste tiden. Två segrar i sina fem senaste matcher och man ligger på en femteplats i tabellen. I afton ställs man mot serieledande Rögle som verkligen har varit helt outstanding denna säsongen. Helt outstanding tycker jag även att man har varit den senaste tiden, inte förlusten senast mot Färjestad då som var ett riktigt lågvattenmärke. Men innan förlusten mot Färjestad så hade Rögle fyra raka segrar och man har sett mycket vassa ut. Rögle har verkligen förtjänat sin serieledning denna säsongen.

Rögle har varit seriens klart bästa bortalag denna säsongen och verkligen tagit vara på att det inte varit publik på matcherna vilket har gett stora möjligheter att roffa åt sig extra poäng på bortais denna säsongen. Örebro är ett av seriens bästa "hemmalag" så det blir en intressant match i matchen. Jag tycker att Rögle ska vara för starka här med tanke på hur de sett ut den senaste tiden i serien. Den raka tvåan känns spelvärd.

Lycka till!

// Grinder

This is the stats tab
This is the post tip