Okej, om vi hoppar över den lilla detaljen att ingen i Borås Hockey (möjligen Jens Karlsson för något år sedan) skulle ta en plats i Örebro så finns det en helt annan aspekt att ta hänsyn till idag.
Det vankas nämligen tjejkväll i ladan. Alltså gratis inträde om du är brallis.
I skrivande stund har 400 anmält sig, om vi ponerar att det är 400 utöver de 150 med säsongsskort så ger det siffran 550. Vi får också räkna med att typ 50 st kan anmäla sig matchdagen, vilket då ger damsiffran 600.
Och en onsdagsmatch hemma mot Borås hade aldrig lockat mer än 1700, nu får vi nog räkna med en bit över 2000. Där mer än var fjärde har sämre lön, föder barn och har bröst.

Och! Hur imponerar man bäst på dessa tjejer? Hur ska två kåta singlar som poängmaskinerna Conny Strömberg och Jared Aulin imponera på dessa (för tro mig, det VILL dom) damer?
Genom att stänga igen mittzon för att lösa en knapp 2-1 vinst?
Går dessa damer igång på det? Är det vad dom vill komma ihåg när de möter herrerna på Strömpis senare nån gång?
Nej, givetvis inte. De vill så mål. Mål! Mål och Mål!

I slutet av november var jag nere i hallen och fick se Borås resa hem med förnedrande 7-1 i trunken - och det utan suktade tjejer med mål på kravkontot på läktarna.
Nu tror jag iof inte att det här också slutar 7-1, men 4-1 räcker alldeles utmärkt för att det här spelet ska sitta, det får inte glömmas.

Och! Till sist. En annan detalj. Örebro är helt ordinarie sånär som på Dustin Kohn, som dock inte har spelat match sedan det senaste korståget i Jerusalem.

This is the stats tab
This is the post tip